Nyheter

Det händer hela tiden många spännande saker i våra bolag. Vi samlar här de största nyheterna som rör Travelmate, bolagsportföljen samt Göran Grell och Fredrik Helgesson. 

Samarbete ger framgång.

Satsa på samarbete med branschkollegor för att möta utmaningarna! Uppmaningen är riktad till landets medelstora och mindre bussresearrangörer och kommer från Göran Grell. Han är vd och delägare i RK Travel Group, landets största grossistföretag i resebranschen. Samarbete är medlet för de mindre och medelstora arrangörerna att behålla och öka sin marknadsandel, säger Göran Grell som varnar för att nästa år kan bli tuff.

Läs mer »

Amerikanska Gymnasiet växer vidare med sin andra skola i Stockholm.

Frescati Hage i Stockholm befinner sig i en spännande utvecklingsfas genom att Akademiska Hus bygger studentbostäder och även öppnar upp campus för nya aktörer inom utbildning och forskning. Nu flyttar Amerikanska Gymnasiet in på området. För att möjliggöra etableringen satsar Akademiska Hus runt 110 miljoner kronor i två ombyggnationer.

Läs mer »

Eton Systems lanserar ny banbrytande och innovativ teknik – Eton Ingenious.

Eton Systems lanserar ny programvara, Eton Ingenious. Ingenious kan ge dig nästa nivå av spårbarhet genom hela din sömnadsproduktion. Att koppla denna programvara med vårt överhuvudssystem för transport och enhetsproduktionssystemet skapar stora möjligheter för besparingar, spårbarhet och en bättre arbetsmiljö för operatörer.Vi förväntar oss att all live data ska presenteras på detta sätt. 

Läs mer »

Amerikanska Gymnasiet Göteborg bygger ny skola i Karlastaden.

Amerikanska Gymnasiet Göteborg flyttar i augusti 2024 in i en nybyggd fastighet i den nya stadsdelen Karlastaden i Göteborg. Skolan får en från grunden arkitektritad byggnad baserad på Amerikanska Gymnasiets pedagogiska idé i sex våningsplan. Skolan konstrueras med modern internationell design och har bland annat 8,5 meter i takhöjd vid entréplan. Skolmaten serveras i skolans egen ”American Diner”, som sitter samman med en integrerad privat utomhusterass på våningsplan 4. 

Läs mer »