Eton Systems välkomnar Kentaur Workwear.

Styrelseordförande Fredrik Helgesson berättar stolt att Eton Systems kan se fram emot att implementera enhetsproduktionssystemet på Kentaurs produktionsplats i Vranje, Serbien. 

Sommaren 2022 kom Eton i kontakt med Kentaur, en dansk tillverkare av arbetskläder som vill utmana produktionen i Asien. Ända fram till för några år sedan utfördes all produktion för Kentaur i Asien av olika underleverantörer, men gradvis har produktionen flyttats tillbaka till Europa och investeringar har gjorts i lager och liten produktion i Polen, samt även en fabrik i Vranje, Serbien. Omlokalisering sker och Eton Systems är del av implementeringen av enhetsproduktionssystemet i Serbien.

“Jag ser fram emot att få ett Eton-system installerat i Serbien. Det kommer att bli ett betydande steg för vår produktion och Kentaur i allmänhet!”

 – Allan Voldby Høgfeldt, COO Kentaur